PKF Wallast

PKF Wallast

Over PKF Wallast

Ontdek het verschil

PKF Wallast is anders. Voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij zijn niet de grootste en willen dat ook niet zijn. Maar als je kijkt naar onze omzet per medewerker, staan wij al jaren in de top 5 van de Top 30 Accountancy kantoren. Maar wij begrijpen dat je naast je werkleven ook nog een sociaal leven hebt. Van 9 tot 5 en toch in de top vijf, dat is wat ons kenmerkt.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden, zetten wij ons sinds 1959 op onze eigen wijze in voor onze cliënten; middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouders, met name nationaal, maar ook internationaal op onze vestigingen in Amsterdam en Delft. Als onderdeel van PKF Internationaal, opereert PKF Wallast binnen een wereldwijd netwerk van ruim 400 kantoren in 150 landen. Een stevige basis dus.

Naast een goede work-life balance, onderscheiden wij ons ook op de volgende kenmerken.

Direct eigen verantwoordelijkheid
Onze medewerkers zijn te kenmerken als ‘gespecialiseerde generalisten’; allrounders die het overzicht houden en zorgen dat ze op elke vraag een antwoord op maat kunnen geven. Door de combinatie van een breed opleidingsniveau en een ondernemend karakter, krijgen onze medewerkers snel de verantwoordelijkheid om zelfstandig te opereren. Dit kan betekenen dat onze nieuwe collega’s in hun eerste week al naar cliënten gaan.

Ondernemend met ondernemers
In de passie die ondernemers voor hun klanten hebben en de drive om altijd de beste oplossingen te leveren, herkennen wij ons. Wij nemen het voortouw, houden rekening met veranderingen en hebben antwoord op de meest complexe vragen. PKF Wallast werkt graag samen met deze ondernemers, zodat we hen kunnen inspireren en met hen kunnen meedenken over de uitdagingen waar zij dagelijks mee te maken hebben.

Continu lerende organisatie met actief studiebeleid
De kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven daarom onze medewerkers de ruimte, zowel wat betreft gerichte opleidingen, als eigen verantwoordelijkheid, zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij bieden een op samenwerking gerichte en stimulerende werkomgeving.

Geïntegreerd financieel, fiscaal & juridisch advies
Onze multidisciplinaire dienstverlening richting onze cliënten is onze allergrootste kracht. De brede aanpak van PKF Wallast vereist professionals met een wijde, multidisciplinaire blik over het financiële, fiscale en juridische speelveld. Zij weten dat bijvoorbeeld een keuze op financieel gebied, ook juridische en fiscale gevolgen kan hebben. Daarom werken bij ons mensen met een brede interesse, ervaring en kennis. Bij ons hebben de cliënten contact met één vaste relatiemanager. Uit onze ervaring weten we dat dit voor zowel de cliënten als voor onze medewerkers als prettig wordt ervaren.

Platte organisatie
Onze cultuur is informeel, maar ons klimaat professioneel. Bij ons mag je zijn wie je bent en mag je jouw grijze pak thuislaten. Wij stimuleren iedereen bij PKF Wallast om te doen waar zijn of haar passie ligt en dit te laten reflecteren in hun cliëntrelaties. Wij omarmen diversiteit en hebben respect voor individuele en culturele verschillen. Door de korte lijnen en het open deuren beleid kunnen we als team snel schakelen.

Kom jij het verschil maken?
Naast uitdagende startersfuncties, bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons af te studeren of als werkstudent aan de slag te gaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling HR afdeling (015-260 61 19) of stuur direct je motivatie en CV naar recruitment@pkfwallast.nl

Kijk voor meer informatie op onze website www.werkenbijpkfwallast.nl