Dudok

Contact

Dudok
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Nederland

+31 20 540 88 34

info@dudoklegal.nl

dudoklegal.nl

Dudok

Wil jij werken bij een informele organisatie met circa 20 gedreven, betrokken en gezellige collega’s? En ben jij op zoek naar een multidisciplinair nichekantoor gericht op de commerciële bouw- en vastgoedpraktijk? Maar wil je ook de ruimte om jezelf op hoog niveau te ontwikkelen tot een veelzijdig en zelfstandig (vastgoed)adviseur waarbij je het (fiscale) speelveld van de vastgoedsector echt overziet? Dan zit jij bij ons aan het goede adres! Bij ons kun je samen met advocaten, belastingadviseurs en (kandidaat-)notarissen daadwerkelijk integraal cliënten van dienst zijn.

Bij DUDOK behandelen wij complexe vraagstukken met een persoonlijke aanpak en no-nonsense mentaliteit. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die oplossingsgericht en out-of-the-box (durven) denken. Zo menen wij als geen ander alternatieve oplossingen aan te dragen voor onze cliënten. Denk daarbij aan nationale en internationale beleggers in vastgoed, commerciële ontwikkelaars en bouwers, ondernemingen met veel vastgoed op de balans, vermogende particulieren, woningcorporaties, zorginstellingen en gemeenten.

Dus, heb jij interesse in bouwrecht, aanbestedingsrecht, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, financiering en zekerheden, vastgoedtransacties, huurrecht, belastingrecht of het notarieel recht, dan maken wij graag kennis met jou.

Benieuwd naar onze carrièremogelijkheden? Wees welkom en neem contact op met Ton van Balen (fiscalist) op 06-43 02 55 31 of tvanbalen@dudoklegal.nl. Neem ook een kijkje op onze website www.dudoklegal.nl.