De Brauw Blackstone Westbroek

Contact

De Brauw Blackstone Westbroek
Claude Debussylaan 80
1082 MD Amsterdam
Nederland

debrauw.com

 

Verwante evenementen

De Brauw Blackstone Westbroek

Over De Brauw 

De Brauw is een internationaal advocatenkantoor dat meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland adviseert. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers in Amsterdam, Brussel, Frankfurt, London, Shanghai en Singapore.

 

Oriënteren

Een goede manier om kennis te maken met De Brauw is een studentstage. Wij hebben op iedere sectie plaats voor studenten (advocatuur, notarieel en fiscaal) en je draait dan acht weken volledig mee. Er zijn ook mogelijkheden om stage te lopen bij ons kantoor in Brussel, New York, Shanghai of Singapore. 
Je kunt tevens een tijdje als studerend medewerker bij De Brauw werken, of meedoen aan een van onze Business Courses. Zo’n business course is niet alleen een sociaal evenement, maar je leert er ook echt van. En je kunt ons natuurlijk ook ontmoeten op beurzen, banenmarkten en congressen in het hele land.

 

De Brauwerij

De Brauw gelooft in constante ontwikkeling van haar advocaten, notarissen en fiscalisten, en dat start in De Brauwerij. Alle stagiaires beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten helemaal zelfstandig zaken behandelen. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk krijg je daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik moest direct aan de slag, en daardoor heb ik in die zes maanden Brauwerij meer geleerd dan tijdens m’n studie”.

 

Na de Brauwerij 

Ook na De Brauwerij bieden wij een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en trainingen, zowel inhoudelijk als qua ontwikkeling van vaardigheden. Bij De Brauw houdt jouw opleiding dus nooit op. Verder vinden wij het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Brussel, Frankfurt, Londen, Shanghai of Singapore. Daarnaast worden kantoorgenoten regelmatig gedetacheerd bij cliënten, of werken ze een periode bij een van onze bevriende advocatenkantoren in het buitenland.

 

Contact met recruitment

Wij willen graag met je kennismaken! Bel of mail met Sophia Schumacher (T: +31 20 577 1612, M: +31 6 8361 7860), Sophia.Schumacher@debrauw.com en kijk vooral op www.careersatdebrauw.com.