SFEER X JFAS Wintersport

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sport & Reizen
Vanaf
4 jan. 2020 15:00:00
Tot
11 jan. 2020 20:00:00
Locatie
Val Thorens

SFEER X JFAS Wintersport

De voorbereidingen voor de wintersport zijn al in volle gang en de aanmeldingen zullen maandag 7 oktober 13.00 uur opengaan!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Daarom zal de wintersport dit jaar wederom samen met JFAS worden georganiseerd. We zullen naar de Franse Alpen, en wel het fameuze Val Thorens gaan! Dit bekende wintersportoord is het hoogste skiresort van Europa op een eenzame hoogte van 2300 meter. Geliefd bij zowel jong als oud voor de schitterende pistes en de fantastische après-ski! Een overzicht van de reis:

De reis zal plaatsvinden van 4 t/m 11 januari 2020 en kost slechts €425,00! Dit bedrag is inclusief:

  • 6-daagse skipas
  • 5 overnachtingen 
  • Vervoer per bus
  • Toeristenbelasting
  • ANVR & SGR zekerheden

LET OP: het bedrag is exclusief de borg ad €100,00.

Mogelijkheden tot uitbreiding:

Bij de reis zit reeds een 6-daagse skipas inbegrepen zodat jij elke dag op de piste kunt staan. De skipas is echter voor een beperkt gebied (140 km piste), maar voor slechts €43,- kan je deze skipas, voor de gehele reis, upgraden naar het uitgebreide gebied Les Trois Valées (600 km)! Wij raden jullie dan ook zeker aan dit te doen! Het huren van ski’s en bijbehorend materiaal behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de minder ervaren wintersporters zal er ook een mogelijkheid zijn tot het bijboeken van ski- en snowboardlessen. Als laatste, aangezien je niet genoeg verzekerd kunt zijn, kun je uiteraard ook een reis- en annuleringsverzekering aan het pakket toevoegen.

Na de aanmelding ontvang je direct een mail met informatie over hoe je de inschrijving compleet kunt maken. Geen mail ontvangen? Check voor de zekerheid even de spambox.

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen!