SFEER Academy: overtuigend onderhandelen

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Academisch
Datum en tijd
15 feb. 2019 14:00 - 18:00
Locatie
REC B.306

SFEER Academy: overtuigend onderhandelen

SFEER presenteert: SFEER Academy

SFEER Academy is dé oplossing voor het leren van alle vaardigheden die je later als fiscalist zeker nodig hebt, maar die niet bij de studie aan bod komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een training onderhandelen, solliciteren en ondervragen. Kortom alles wat jou helpt de beste fiscalist te worden. Máár de trainingen zorgen niet alleen op werkgebied voor een voorsprong, ze kunnen ook een groot voordeel zijn in het verdere dagelijks leven. Aangezien je hier niet vroeg genoeg mee kunt beginnen is de SFEER Academy ook een must voor alle eerste- en tweedejaars studenten. Gedurende het jaar zullen er verschillende trainingen worden gegeven door echte professionals. 

 

Om de SFEER Academy goed in te luiden zal het Register Belastingadviseurs op vrijdag 15 februari de eerste Academy geven : 

Het Register Belastingadviseurs met: ‘overtuigend onderhandelen’

We doen het eigenlijk de hele dag, bewust of onbewust, overal en ons leven lang. Met onze ouders, partner, opdrachtgever, klant of leverancier. Steeds als je met iemand overlegt om het samen eens te worden, ben je aan het onderhandelen. Succesvol en overtuigend onderhandelen kan het verschil maken in elk aspect van het leven.

Wil jij leren hoe je omgaat met alle valkuilen, emoties, manipulaties, machtsbalansen en tijdsdruk? Dan is dit je kans! Leer alle tips and tricks van niemand minder dan het Register Belastingadviseurs (RB). Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden en is daarom zeer ervaren als het aankomt op onderhandelen. Zorg dat je deze kans niet mist en schrijf je snel in voor de eerste SFEER Academy én de borrel achteraf!