Meijburg Battle

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
29 mrt. 2019 11:00 - 18:00
Locatie
Hoofdkantoor Meijburg & Co.

Meijburg Battle

Kies jij voor een goed begin? Kom naar de Meijburg Battle, verras en win een ticket voor de Meijburg Business Course!

Tijdens de Meijburg Battle, op 29 maart a.s., gaat Meijburg op zoek naar toptalenten! Ligt jouw hart bij het fiscale of notariële vak, behoor jij tot de uitblinkers bij het oplossen van complexe vraagstukken en wil jij altijd winnen? Dan nodigt Meijburg jou uit om de strijd aan te gaan tijdens de Meijburg Battle! Tijdens dit event leer je niet alleen Meijburg Tax en Meijburg Legal beter kennen, maar maak je ook kans op een snelle start namelijk een wildcard voor de Meijburg Business Course naar Canada.

Gedurende de dag zul je worden uitgedaagd om diverse kwaliteiten te tonen om zo een ticket voor de Business Course naar Canada te winnen. Aan bod komen vaktechniek, ondernemerschap, sociale vaardigheden en sportiviteit.

De dag start met een interactieve casus: jij krijgt de kans om te laten zien waarin jij uitblinkt. Na de lunch starten de ronde tafel gesprekken en kun jij je vragen stellen over o.a. het werken in de praktijk. Tijdens de pitch wordt jou gevraagd de regie in eigen hand te nemen en te laten weten waarom jij kans moet maken op een Business Course ticket. Hierna is het tijd voor ‘yukigassen’; in teams ga je de strijd aan om de vlag te veroveren. De dag wordt afgesloten met een borrel en diner.