Sollicitatie EerCo 20-21

Eerstejaarscommissie
Ben jij dit jaar een eerstejaars fiscale student en lijkt het jou ontzettend leuk om actief lid te worden bij SFEER; de grootste fiscale studievereniging van Amsterdam? Solliciteer dan nu voor de Eerstejaarscommissie!

De Eerstejaarscommissie wordt gerund vóór en dóór eerstejaars en organiseert evenementen, zoals o.a. het Eerstejaarsweekend. Dit weekend is perfect om je medestudenten te leren kennen en op een laagdrempelige manier kennis te maken met een kantoor.

Lijkt het jou leuk om deze evenementen te organiseren en zo meer te zien dan alleen je studieboeken? Solliciteer dan uiterlijk voor 27 september 23:59 uur voor een van onderstaande functies:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Commissielid Marketing
  • Commissielid Algemeen

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met Loulou de Marez Oyens via +31 6 48 53 12 37 of Guido Bakker via +31 6 38 09 12 72

Persoonsgegevens
In principe solliciteer je voor een bepaalde functie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussen verschillende functies twijfelt, of dat je graag een tweede keuze bij ons kenbaar wil maken. Dit kun je hier aangeven.
In principe solliciteer je voor één commissie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je twijfelt tussen twee commissies of dat beide commissies je leuk lijken. Dit kun je hier kenbaar maken.
CV & motivatiebrief
Overig