Sollicitatie DisCo 20-21

Discografische Commissie
Ben jij het muzikale talent binnen SFEER? Lijkt het jou leuk om samen met andere SFEER-leden op borrels en andere activiteiten een paar denderende deuntjes te knallen?

De Discografische Commissie is een nieuwe commissie ter bevordering van muzikaal talent. Het is het doel om alle muzikale talenten binnen SFEER te verenigen en het mogelijk te maken om samen met je mede leden te kunnen jammen. Als lid is het vrijblijvend en ben je niet verplicht om op iedere borrel te spelen. Speel naar eigen hartenlust.

Solliciteer uiterlijk voor 27 september voor 23:59 uur voor een van de onderstaande functies om voor SFEER de hoogste noot te spelen!

  • Voorzitter
  • Secretaris/Penningmeester
  • Algemene Leden
Persoonsgegevens
In principe solliciteer je voor een bepaalde functie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussen verschillende functies twijfelt, of dat je graag een tweede keuze bij ons kenbaar wil maken. Dit kun je hier aangeven.
In principe solliciteer je voor één commissie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je twijfelt tussen twee commissies of dat beide commissies je leuk lijken. Dit kun je hier kenbaar maken.
CV & motivatiebrief
Overig