Sollicitatie CaCo 20-21

Carrièrecommissie
Wil jij de fiscale wereld leren kennen en je netwerk verbreden? Dan is de Carrièrecommissie wat voor jou!

De Carrièrecommissie organiseert evenementen waarbij studenten en toekomstige werkgevers elkaar op een toegankelijke manier leren kennen. Door middel van onder andere kantoorbezoeken, recruitmentdiners en natuurlijk de SFEER Bedrijvendag zorgt de Carrièrecommissie ervoor dat studenten en kantoren met elkaar in contact komen. Kortom een commissie waarbij organiseren en netwerken centraal staan.

Lijkt het jou leuk en uitdagend om te zorgen dat de brug tussen de student en de toekomstige werkgever op de perfecte manier wordt geslagen? Solliciteer dan uiterlijk voor 27 september 23:59 uur voor een van de onderstaande functies:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Commissielid Extern
  • Commissielid Marketing

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan vooral niet om contact op te nemen met Loulou De Marez Oyens via +316 48 53 12 37 of met Daan Goedemoed via +316 43 26 04 39.

Persoonsgegevens
In principe solliciteer je voor een bepaalde functie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussen verschillende functies twijfelt, of dat je graag een tweede keuze bij ons kenbaar wil maken. Dit kun je hier aangeven.
In principe solliciteer je voor één commissie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je twijfelt tussen twee commissies of dat beide commissies je leuk lijken. Dit kun je hier kenbaar maken.
CV & motivatiebrief
Overig