Sollicitatie BoCo 20-21

Borrelcommissie
Houd jij van gezelligheid en ben je altijd in voor een borrel? Solliciteer dan nu voor de Borrelcommissie!

De Borrelcommissie is de gezellige en bindende factor binnen SFEER. De Borrelcommissie organiseert informele evenementen waar onze leden ontspannen bij elkaar kunnen komen om samen een drankje te drinken en bij te kletsen. Zij organiseert borrels, de jaarlijkse BBQ en dit jaar ook het uitgestelde gala!

Lijkt het jou leuk om op een laagdrempelige manier organisatorische vaardigheden op te doen, door gezellige borrels te organiseren voor onze leden? Solliciteer dan nu!

Solliciteer dan uiterlijk voor 27 september 23:59 uur voor een van onderstaande functies:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Commissielid Marketing
  • Commissielid Algemeen

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met Loulou de Marez Oyens via +31 6 48 53 12 37 of Guido Bakker via +31 6 38 09 12 72

Persoonsgegevens
In principe solliciteer je voor een bepaalde functie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussen verschillende functies twijfelt, of dat je graag een tweede keuze bij ons kenbaar wil maken. Dit kun je hier aangeven.
In principe solliciteer je voor één commissie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je twijfelt tussen twee commissies of dat beide commissies je leuk lijken. Dit kun je hier kenbaar maken.
CV & motivatiebrief
Overig