Sollicitatie AcCo 20-21

Academische Commissie
De vurige academici binnen SFEER kiezen voor de Academische Commissie!

De Academische Commissie biedt haar medestudenten alle faciliteiten om zich nóg meer te ontwikkelen tot een topfiscalist. Zij organiseert de welbezochte SFEER-Academy’s, waarbij tezamen met onze partners soft-skill trainingen worden gegeven. Daarnaast verzorgt deze commissie de interessante en sfeervolle Academische-reis naar Luxemburg/België en als klapper op de vuurpijl maakt zij hét SFEER Congres mogelijk!

Sta jij ook te popelen om deze geweldige evenementen te organiseren, jezelf in the picture te zetten bij kantoren en verantwoordelijk te zijn voor de groei als persoon van jouw medestudenten? Solliciteer dan uiterlijk voor 27 september voor 23:59 uur voor een van de onderstaande functies:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Commissielid Extern
  • Commissielid Marketing

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met Loulou de Marez Oyens via +316 48 53 12 37 of met Mel Tutuarima via +316 45 38 30 97

Persoonsgegevens
In principe solliciteer je voor een bepaalde functie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussen verschillende functies twijfelt, of dat je graag een tweede keuze bij ons kenbaar wil maken. Dit kun je hier aangeven.
In principe solliciteer je voor één commissie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je twijfelt tussen twee commissies of dat beide commissies je leuk lijken. Dit kun je hier kenbaar maken.
CV & motivatiebrief
Overig