Sollicitatie AalCo 20-21

Actieve Leden & Alumnicommissie
Krijg jij geen genoeg van het actief lidmaatschap? Solliciteer dan nu voor de Actieve Leden & Alumnicommissie!

De Alumni & Actieve Ledencommissie zorgt ervoor dat er een binding is tussen de Actieve Leden onderling en onze Alumni. Door het organiseren van de Actieve Ledendagen en het Actieve Ledenweekend leren onze Actieve Leden elkaar beter kennen.

Daarnaast zorgt deze commissie ervoor dat onze Alumni nog steeds hun band met elkaar en SFEER behouden en zijn er evenementen voor onze Alumni zoals een Alumniborrel.

Wil jij actief lid blijven en iets doen voor de andere actieve leden en alumni? Solliciteer dan uiterlijk voor 27 september 23:59 uur voor een van de onderstaande functies:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Commissielid Alumni
  • Commissielid Actieve Leden

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan vooral niet om contact op te nemen met Loulou De Marez Oyens via +316 48 53 12 37 of met Linda Nguyen via +316 49 71 90 05

Persoonsgegevens
In principe solliciteer je voor een bepaalde functie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussen verschillende functies twijfelt, of dat je graag een tweede keuze bij ons kenbaar wil maken. Dit kun je hier aangeven.
In principe solliciteer je voor één commissie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je twijfelt tussen twee commissies of dat beide commissies je leuk lijken. Dit kun je hier kenbaar maken.
CV & motivatiebrief
Overig